Çağ Grup Endüstriyel

Çağ Grup; Dış Cephe Cam Temizliği Cam Temizliği M2 Fiyatları Dağcı Ekibi Cam Temizliği Cam Temizleme Firmaları Plaza Cam Temizliği Fiyatları İple Erişim Firmaları Endüstriyel Dağcılık alanlarında hizmet vermek amacıyla 2005 yılında İstanbul da kurulmuştur. 

İstanbul’da birçok büyük gökdelenin inşaatlarında iple erişim hizmetinde bulunduk. Bu işlerin başlangıcından bitimine kadar gururla hizmet verdik. Sektör büyüdükçe, binalar yükseldikçe biz de büyüyüp, disiplini elden bırakmadan ve kaliteyi bozmadan günümüze kadar gelebildik. Kuruluş tarihimizden bu yana, yaptığımız işlerde herhangi olumsuz bir durum ve iş kazası yaşanmamıştır.  

Günümüzde  inşa edilen büyük binaları temizlemek de oldukça zor bir iştir. Yılda en az üç defa temizlenmeyen binaların dış cephe yüzeyleri zamanla oksit ve tortu gibi lekelerle kaplanır. Bu oksit ve tortuları çıkartmak için kullanılan çeşitli kimyasal maddeler cam kenarlarındaki silikon ve fitillere ister istemez zarar verir ve zamanla çürümesini neden olur. Periyodik olarak yılda üç defa yapılan dış cephe cam temizliği, binanın hem temiz görünmesini hem de oluşabilecek bazı oksit ve tortuların önüne geçmektedir.

Bina veya yapının büyüklük, yükseklik ve lokasyonu fark etmeksizin dış cephe yüzeyinde her noktasına iple erişerek işimizi layıkıyla yapmaya gayret gösteriyoruz.
Bu doğrultuda özellikle dış cephe cam temizliği, su alan binalarda cam kenarı silikonlama, hasar gören binalarda kompozit panel değişim veya onarımı, inşaat alanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla güvenlik ağ filesi germek gibi birçok zor işlerin üstesinden gelerek çözüm ortağınız olmaya devam ediyoruz.

Çağ Grup

Our References